Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana serem feta

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 4 szt
cukinia 1/2 szt
ser feta 20 dag
pomidor
bazylia
sól, pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana serem feta

PApryki myjemy, Odcinamy wierzch, usuwamy gniazda nasienne. Cukinię i pomidory kroimy w kostę, dodajemy fetę. Mieszamy z natką pietruszki i przyprawami. Farszem nadziewamy paprykę, Przykrywamy. Paprykę wkłądamy do brytfanny zalewamy 1/4 wody i dusimy ok 1 h.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M. Monroe 19.01.2013 21:30
fantastyczna sprawa ')
Mariusz10 11.06.2012 21:24
smaczna
IZABELA29 29.04.2011 08:24
takie cos lubię
Mirka-Ludomila 25.04.2011 11:42
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak