Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa z dyniom

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
marchewka 1 szt
pietruszka 1 szt
pestki dyni 30 g
masło 1 łyżka
śmietanka 12-procentowa 1/2 pudełka
por (białe części) 2 szt
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżka
rosołek kostka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa z dyniom

Do garnka z wodą dajemy pokrojone warzywa oprócz pora .Dajemy wegete i kostke rosołową .Gotujemy .Miksujemy .Na maśle podsmażamy drobno pokrojony w kółeczka por .Dodajemy do zupy .Na suchej patelni prażymy pestki dyni dodajemy do zuppy zaciągamy śmietanke .Doprawiamy pieprzem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 08.09.2010 12:38
z chęcią bym to wszamał
buksiak12 08.09.2010 12:38
z chęcią bym to wszamał
Dorota71 08.09.2010 10:14
na pewno świetnie smakuje
Dorota71 08.09.2010 10:14
na pewno świetnie smakuje
Emilia22 08.09.2010 08:54
fajny przepis
Emilia22 08.09.2010 08:54
fajny przepis
Emilia22 08.09.2010 08:54
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak