Pieczarkowa z dyniom

Pieczarkowa z dyniom

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20 dag
  • marchewka

    1 szt
  • pietruszka

    1 szt
  • pestki dyni

    30 g
  • masło

    1 łyżka
  • śmietanka 12-procentowa

    1/2 pudełka
  • por (białe części)

    2 szt
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    1 łyżka
  • rosołek kostka

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do garnka z wodą dajemy pokrojone warzywa oprócz pora .Dajemy wegete i kostke rosołową .Gotujemy .Miksujemy .Na maśle podsmażamy drobno pokrojony w kółeczka por .Dodajemy do zupy .Na suchej patelni prażymy pestki dyni dodajemy do zuppy zaciągamy śmietanke .Doprawiamy pieprzem .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

buksiak12

08.09.2010 12:38
z chęcią bym to wszamał

buksiak12

08.09.2010 12:38
z chęcią bym to wszamał

Dorota71

08.09.2010 10:14
na pewno świetnie smakuje

Dorota71

08.09.2010 10:14
na pewno świetnie smakuje

Emilia22

08.09.2010 08:54
fajny przepis

Emilia22

08.09.2010 08:54
fajny przepis

Emilia22

08.09.2010 08:54
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat