Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z krewetkami i relischem pomarańczowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

krewetki 200 g
pomarańcza 400 g
olej słonecznikowy 40 g
rukola 200 g
sok z cytryny 40 g
bazylia 50 g
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z krewetkami i relischem pomarańczowym

krewetki sparzyć , pomarańcze wyfiletować, rukolę opłukać osuszyć całość wymieszać dodać sok z cytryny polać olejem słonecznikowym dodać przyprawy wg uznania, podać ze świeżą bazylią

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak