Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz węgierski

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 50 dag
pieczarki 50 dag
cebula
papryka żółta
oliwa 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 150 g
chili Prymat
kukurydza w puszce
Sól czosnkowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz węgierski

mieśo pokroić w grubą kostkę i zrumienić na suchej patelni.Pieczarki pokroić w plasterkii udusić na oliwie z oliwek,podsmażyć z cebulą,papyką i połaczyć z mięsem.dodać koncentrat pomidorowy,do całosci dodać kukurydzę wraz z zalewą z puszki,doprawić solą,pieprzem,papryczką chilli,gotować do miękkośći.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 23.06.2012 15:18
bardzo lubię
berys18 28.04.2012 09:47
pycha
Dorota59 15.06.2011 11:47
palce lizać
Ania67 12.04.2011 10:10
pycha
Robert10 04.04.2011 13:05
smaczne
IZABELA29 24.03.2011 10:07
smacznie i pozywnie
Marzena40 07.03.2011 08:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak