Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko po wiedeńsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
zielona pietruszka
masło 1 łyżka
sól
chleb pełnoziarnisty 2 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko po wiedeńsku

Gdy jajka ugotujemy na miękko, przekładamy ze skorupek do szklanki i dodajemy sól oraz siekaną pietruszkę. Serwujemy wraz z pieczywem posmarowanym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak