Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pieczony w folii

2.0
(8)
Czas
Czas: powyżej 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 90 dag
czosnek 6 ząbków
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 2 szczypty
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony w folii

Mięso po umyciu nacieramy czosnkiem i solą wymieszaną z pieprzem. Kładziemy na arkusz folii aluminiowej i szczelnie owijamy. Przygotowane mięso układamy na ruszcie nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 60 minut w temperaturze 180 stopni. 

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 29.01.2012 21:59
dobre
Joanna108
Joanna108 21.01.2012 20:13
smaczne
ziutula
ziutula 16.07.2011 23:33
mięsko zawsze mi smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak