Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowe w sezamkowej panierce

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1 kg
olej
sezam
sól
sok z cytryny
pieprz
białko
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w sezamkowej panierce

Mięso kroimy w plastry rozbijamy. Przyprawiamy kroimy sokiem z cytryny. Odstawiamy na ok 30 min. Koltety lekko podsmażamy z obu stron. Studzimy. Moczymy w roztrzepanym białku Obtaczamy w sezamie. Smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 12.03.2012 12:20
pycha!
agnieszka214 06.06.2011 18:52
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak