Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety rybne panierowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4 szt
jajko 1 szt
wiórki kokosowe 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz
olej do smażenia
ser gouda 1 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: filety rybne panierowane

Filety myjemy,solimy i pieprzymy,jajko trzepiemy widelcem.Mieszamy wiórki kokosowe tarty ser i bułkę.Filety maczamy w jajku a następnie w panierce,smażymy na oleju z obydwu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 19.07.2011 08:35
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak