Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sękacze Drobiowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 2 szt.
cebula
papryka czerwona 2 szt.
pieczarki 300 g
ser żółty 200 g
jaja 2 szt.
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżka
Kucharek przyprawa do potraw
mąka ziemniaczana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sękacze Drobiowe

Filety, cebulę, paprykę pokroić w drobną kostkę, pieczarki w talarki, ser zetrzeć. Połaczyć składniki, dodać maggi, vegetę, pieprz, jajka i mąkę ziemniaczaną. Dokładnie wymieszać. Formować kotlety. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak