Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Błyskawiczna zupa warzywna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1
fasolka szparagowa 30 dag
ziemniaki 4
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Błyskawiczna zupa warzywna

Ziemniaki kroimy w kostke, marchewke w talarki, fasolce obrywamy koncówki i kroimy na połowe lub 3 czesci jesli jest bardzo długa. Warzywa wkladamy do wody, solimy i gotujemy. Jak warzywa robią się miekkie to doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem. Gorącą zupe wlewamy na talerz i dekorujemy natka pietruszki. zrobienie zupy to 30-40 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 11.09.2012 13:44
zupka pewnie pyszna ale ja nie lubię gotowanych warzyw , ale plusik za zupkę dam
Emilia21 31.05.2012 15:30
mmm
Emilia21 31.05.2012 15:30
mmm
Ewelina47 06.04.2011 14:09
uwielbiam gotowane warzywka
accee 05.04.2011 22:38
Extra
Aneta41 20.03.2011 09:04
Takie zupki lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak