Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś w słodkiej galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 50 dag
rosół drobiowy 2 szklanki
mięta 1 torebka
szałwia 1 torebka
galaretka pomarańczowa 1 szt.
mandarynkji 4 szt.
śliwki 8 szt.
winogrona 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś w słodkiej galarecie

Pierś zalać rosołem,dodać mięte i szałwie,gotować około50 min,ugotowane mięso pokroić w plastry i ułożyć w naczyniu,obłożyć pokrojonymi owocami,galaretkę przyrządzić według przepisu na opakowaniu,tężejącą galaretką zalać mięso z owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina45 15.02.2011 16:55
pomysłowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak