Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 8 szt
szynka 2 plastry
tuńczyk kawałki w oleju 2 łyzki
majonez 3 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny do smaku
oliwa wg.potrzeb
natka pietruszki do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Ugotowane na twardo jajka,obrać i przeciąć wzdłuż,wyjąć żółtka.
Żółtka rozgnieść widelcem ,dodać tuńczyka i drobno posiekana szynkę- wymieszać z majonezem,Pastę skropić octem winnym i oliwą Doprawić solą i pieprzem.
Napełnione połówki jajek przybrać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 20.02.2014 08:00
bardzo smaczne
Motorek 13.04.2013 08:46
uwielbiam takie jajka
Marzena34 11.02.2013 13:57
wspaniałe
Marzena34 11.02.2013 13:57
wspaniałe
jeta72 06.07.2012 10:19
super!!!
IZABELA29 08.12.2011 16:47
smacznie
anemon 08.12.2011 08:21
Pyszna przekąska.
ziutula
ziutula 19.08.2011 13:26
takie jajka zawsze lubię...
barbara11561 01.04.2011 19:39
Pyszne
MAR3STA 16.02.2011 18:46
wyśmienite;)
misia53 15.02.2011 23:49
Ale jaja!!!
IZABELA29 15.02.2011 17:56
z tuńczykiem nie robiłam ale warto zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak