Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski nadziewane masą cebulową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbaski grillowe 4 szt
cebula 1/4 kg
musztarda 1 łyżka
masło pieprzowe:
masło
sól szczypta
skórka z cytryny 0,25 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczki
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 0,25 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski nadziewane masą cebulową

Kiełbaski naciąć wzdłuż. Każdą kiełbaskę ułożyć na kawąłku folii aluminiowej.Teraz bierzemy się za przygotowanie masełka pieprzowego- miękkie masło wymiesać z przyprawami i skórką z cytryny.

Cebulę obrać, pokroić w małą kostkę i zeszklić na maśle pieprzowym. Na sam koniec doprawić musztardą. Przygotowaną masą cebulową napełnić kiełbaski. Następnie kiełbaski zawinąć w folię i upiec na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 10.03.2011 07:30
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak