Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperku nigdy dość czyli sałatka z pekinką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
pomidor
papryka czerwona
oliwa
woda letnia
koperek
natka pietruszki
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Koperku nigdy dość czyli sałatka z pekinką

Warzywa opłukać i pokroić w kostkę (pomidora w ósemki). Szczypiorek posiekać jak najdrobniej i wymieszać z garścią koperku suszonego oraz odrobiną natki, oliwą i ewentualnie dolać trochę wody. Odstawić na 5min. Polać sałatkę, zostawić na połączenia się smaków na 15min. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak