Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe leczo

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa chuda 400 gram
pieczarki 200 gram
cebula 2 sztuki
papryka czerwona 6 sztuk
papryka żółta 6 sztuk
koncentrat pomidorowy 100 gram
sól 1 do smaku
papryka zielona 6 sztuk
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1 do smaku
Papryka ostra mielona Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: domowe leczo

Smażymy kiełbaskę pokrojoną w plasterki i przekrojone na pół.Smażymy pieczarki.Smażymy papryki.Smażymy cebulę.Wszystko łaczymy i dodajemy koncentrat pomidorowy.Doprawiamy do smaku(danie powinno być pikantne)
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 16.04.2012 11:10
pycha
gusia1000 06.11.2011 16:35
Takie jest najlepsze.
anja3107 29.03.2011 10:24
uwielbiam leczo
AgaS10 21.02.2011 19:47
nie mogę się juz doczekać tych wszystkich pysznych warzyw:)
Danuta8 15.02.2011 09:48
bardzo lubię
accee 14.02.2011 22:16
Często takie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak