Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycel po wiedeńsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle z mięsa cielęcego z udźca 4 szt
mąka 100 g
jaja 2 szt
mleko 30 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 g
oliwa 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: sznycel po wiedeńsku

sznycle rozbić tłuczkiem, jajo,mleko, oliwe, wymieszać.sznycle obtaczać w mące nast. w jajku nast w bułce tartej, Piec na złoto z każdej strony

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak