Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta paprykowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 szt
czosnek
cebula
sól, pieprz
szczypior
twaróg 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta paprykowa

Paprykę obieramy ze skórki za pomocą noża do warzyw. Ścieramy na tarce. Czosnek siekamy. Cebulę kroimy w kostkę. Dodajemy ser paprykę, przyprawy, Miksujemy blenderem. Szczypiorek dodajemy do pasty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak