Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz szegdyński

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 400 g
cebula 100 g
czosnek 3 szt
papryka 200 g
kminek do smaku
koncentrat pomidorowy 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz szegdyński

mięso pokrój w kostki podsmaż,cebulkę posiekać razem z czosnkiem, całość wymieszaj, paprykę pokrój w grube kostki. Całość wymieszaj z koncentratem pomidorowym dodaj kminek i przyprawy wg uznania, dusić do miękkości mięsa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 27.05.2012 13:22
Ostatnio robiłam i prawie wszystko sama zjadłam :D
Karolcia12 14.02.2011 20:25
zapowiada się smakowicie, więc wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak