Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowane kanie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie 4 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: panierowane kanie

Z grzybów odciąć nóżki,kapelusze opłukać i osuszyć,posypać solą i pieprzem,Jajko ubijamy i widelcem,grzyby zanurzamy w jajku i obtaczamy w bułce tartej.Smażymy z obydwu stron na jasnozłoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 05.02.2012 14:17
uwielbiam
Krystyna32 30.10.2011 14:49
extra
Natalia/tubisiek 12.08.2011 15:08
super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak