Przepis i sposób przygotowania na: Piernik świąteczny
Dodać mąkę z proszkiem, wymieszać z pianą z białek, piec 0k, 50 minut w 180 stop. Odstawić na dobę, przekroić, przełożyć marmoladą i lukrem, polać polewą
mąka | 0,5 kg |
miód | 1 szkl |
cukier | 250 g |
jajko | 4 szt |
masło | 50 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | |
marmolada | 200 g |
lukier cytrynowy | |
polewa czekoladowa | |
kawa | 1 napar z |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: