Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łopatka w przyprawach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 1,5 kg
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka w przyprawach

Łopatkę umyć, osuszyć, natrzeć przyprawami, odstawić na 2 godziny.
Piekarnik nagrzać do 190 stopni.
Mięso przełożyć do wąskiej formy, włożyć do piekarnika i piec 1,5 godziny.
Od czasu do czasu przekręcając łopatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 21.12.2011 10:02
super
dorotka0000025 15.02.2011 11:00
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak