Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowanie mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka wieprzowa 1,5 kg
sól 1 łyżka
woda 3 l
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
ziele angielskie 4 ziarna
czosnek 4 ząbki
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowanie mięsa

Do garnka kamionkowego wlać wodę, dodać sól i przyprawy, wymieszać.
Włożyć mięso i odstawić na 3 dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 15.06.2012 19:01
super
Małgorzata77 21.06.2011 07:36
3 dni trochę długo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak