Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka z grzybami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 75 dag
grzyby świeże 30 dag
pomidory 50 dag
cebula 25 dag
boczek 15 dag
śmietana 10 dag
mąka 4 dag
pietruszka
koperek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka z grzybami

Pokroić grzyby w paski. Cebulę poddusić na boczku. Dodać pokrojona w paski paprykę, podlać wodą lub wywarem mięsnym, dusić do miękkości. dodać obrane ze skórki i pokrojone w cząstki pomidory. Doprawić do smaku. Dodać zawiesinę z mąki i śmietany. Posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof18
Krzysztof18 05.11.2011 06:31
fajne
rosik93 23.08.2011 16:06
mniam.
SyMiki 18.07.2011 19:27
pyszne
Edyta38 30.04.2011 07:35
ciekawe
misiek123 25.02.2011 11:52
apetycznie ;)
MAR3STA 14.02.2011 17:20
mniam, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak