Pasta grzybowa

Pasta grzybowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • duże serki topione

    2 szt
  • pieczarki

    10 dkg
  • cebula biała

    1 szt
  • masło

    2 łyżki
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki,cebule obrać i posiekać.Zesmażyć razem,ostudzić i dokładnie wymieszać z serkiem topionym,dodając miękkie masło.Doprawić do smaku

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna87

09.03.2012 22:28
fajne

jogobella231

14.02.2012 16:52
fajne

gosia561

29.09.2011 18:14
pomysłowa

kotlet

06.08.2011 10:43
brzmi smacznie

iga2

17.06.2011 23:11
apetyczna pasta

Małgorzata77

04.01.2011 08:58
Ciekawe, tylko grzyby nic poza smakiem w sobie nie mają

Joanna108

17.11.2010 08:53
fajne - to taki serek smakowy domowej roboty :)

pawel007

14.07.2010 12:51
na kanapki wyśmienita.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat