Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta grzybowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

duże serki topione 2 szt
pieczarki 10 dkg
cebula biała 1 szt
masło 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta grzybowa

pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki,cebule obrać i posiekać.Zesmażyć razem,ostudzić i dokładnie wymieszać z serkiem topionym,dodając miękkie masło.Doprawić do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 09.03.2012 22:28
fajne
jogobella231
jogobella231 14.02.2012 16:52
fajne
gosia561 29.09.2011 18:14
pomysłowa
kotlet 06.08.2011 10:43
brzmi smacznie
iga2 17.06.2011 23:11
apetyczna pasta
Małgorzata77 04.01.2011 08:58
Ciekawe, tylko grzyby nic poza smakiem w sobie nie mają
Joanna108
Joanna108 17.11.2010 08:53
fajne - to taki serek smakowy domowej roboty :)
pawel007 14.07.2010 12:51
na kanapki wyśmienita.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak