Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piers z kurczaka w musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1
masło 250 g 0.5
Musztarda miodowa Prymat 4 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat
majeranek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Piers z kurczaka w musztardzie

pierś kroimy w kawałki takie jak do gyrosa. Masło topimy dodajemy do niego musztarde oraz zioła i sól wg uznania. Piersi wkładamy do specjalnego rękawa, wlewamy tam nasz roztwór i pieczemy ok 40 minut w temp 180*

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 11.10.2013 11:14
z musztarda rosyjska polecam :)
jordi 26.04.2013 08:49
ciekawe urozmaicenie
Ibag24 23.09.2012 14:12
super
Fiffi 05.08.2012 10:17
super, musi być smaczne
ilka_86 03.05.2012 14:57
super pomysł
RenataZ-et 03.09.2011 08:03
super
Mysiunia 22.02.2011 13:23
pyszna!
MAR3STA 14.02.2011 17:13
tak doprawiona pierś drobiowa jest wspaniała;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak