Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z majonezem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
cebula 1 szt
majonez 1/2 szkl
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
szczypiorek usiekany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z majonezem

Drobno poszatkowaną kapustę włożyć do wrzącej osolonej wody, zagotować, odcedzić. Do gorącej włożyć posiekaną cebulę, sól, cukier, sok z cytryny i pieprz do smaku, ostudzić. Do zimnej dodać majonez i szczypiorek, wymieszać. Podawać do mięs, sosów i ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 25.02.2014 11:42
pyszna kapustka
IlonaAlbertos 24.07.2012 21:07
Fajna propozycja.
RenataZ-et 01.12.2011 15:11
ciekawy przepis
Iwona51
Iwona51 17.11.2011 08:55
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak