Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z boczkiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1\\2 kg
boczek wędzony 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z boczkiem.

Wątróbki zawijamy w plastry boczku . Wszystko wkładamy do piekarnika na 170 stopni na 30 minut . Wyciągamy gdy boczuś jest przypieczony . Podajemy z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aniunia773 14.02.2011 16:30
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak