Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 kg.
jabłko 1
cukier
olej 3 łyżki
sok z cytryny 5 łyżek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

kapustę cienko poszatkować i ugotować na półmiękko.odcedzić i ostudzić.jabłka zetrzeć ,dodać do kapusty.dołożyć olej,sok z cytryny,sól,pieprz,cukier.dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 24.06.2011 23:16
też taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak