Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smazony chleb z serkiem topionym i cebula

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb 4 kromki
serek topiony
cebula biała
margaryna do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: smazony chleb z serkiem topionym i cebula

chleb smarujemy serkiem topionym i dodajemy pare plasterkow cebuli.Od zewnetrznej strony chleb smarujemy margaryna z obu stron.Na rozgrzana patelnie dajemy chleb i smazymy na srednim ogniu az chleb z obu stron bedzie mial zlocisty kolor.mozna posypac na koniec smazenia sola.Palce lizac

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 09.04.2011 00:21
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak