Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
sok z cytryny 2 łyżki
majonez 1/2 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z majonezem

Fasolkę oczyścić i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru, odcedzić. Włożyć do salaterki, skropić sokiem z cytryny, dodać posiekaną cebulę, majonez, delikatnie wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 05.02.2012 10:05
fajny przepis !
kejt2 23.09.2011 13:55
całkiem inaczej,ciekawe
przejs 19.09.2011 22:43
ciekawe
Rybciia 28.05.2011 20:27
w takim wydaniu nie jadłam;)
patusia 14.02.2011 00:16
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak