Przepis i sposób przygotowania na: Misz-masz lodówkowy
Smacznego!!
-->Danie jest jeszcze smaczniejsze następnego dnia po odgrzaniu.
kiełbasa zwyczajna | 300 g |
ziemniaki | 450 g |
kapusta biała | 150 g |
papryka czerwona | 1 sztuka |
Majeranek suszony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Kolendra cała Prymat | 1/4 łyżeczki |
przecier pomidorowy | 2 łyżeczki |
olej do smażenia | |
sól | 1/2 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1/4 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: