Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka w śmietanie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 120 dkg
rodzynki 10 dkg
cukier wanilinowy 5 dkg
bita śmietana 100 dkg
czekolada 10 dkg
dżem 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka w śmietanie

Jabłka umyć, wydrążyć gniazdka nasienne, do otworów wsypać rodzynki, dodać dżem i cukier waniliowy, jabłka upiec w piekarniku- zdjąć z łupinki,ostudzić, szprycować bitą śmietaną, polewać roztopioną czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 18.08.2011 10:46
fajne
tomek18 01.06.2011 21:30
super
Juleczka20 19.05.2011 12:53
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak