Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jęczmienna z serem feta

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 1,5 szklanki
masło 1 łyżka
ser feta
kostka rosołowa
pieczarki 1/2 kg
cebula
pestki słonecznika
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jęczmienna z serem feta

Kaszę gotujemmy z kostką. Pieczarki podsmażamy z cebulą na maśle. Dodajemy pokruszony ser feta. słonecznik oraz przyprawiamy. Mieszamy. Masę przekładamy do naczynia zapiekamy ok 15 min w temp 180 stopni. Podajemy do gulaszu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 09.11.2011 11:02
uwielbiam kaszę
maciek7 02.09.2011 17:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak