Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szpinak z czosnkiem i parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 300 gram
czosnek 2 ząbki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
parmezan starty 600 gram
oliwa 5 łyżek
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: szpinak z czosnkiem i parmezanem

szpinak myjemy wkładamy do miski , dodajemy rozgnieciony czxosnek, przyprawimy solą i pieprzem, polewamy oliwą mięsamy. Posypujemy startym parmezanem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak