Składniki:
masło | 50 g |
mąka pszenna | 25 g |
wędzony filet z pstrąga | 300 g |
śmietana kremówka | 200 ml |
sos worcester | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
bulion warzywny | 1/2 l |
wino białe | 4 łyżki |
masło | 50 g |
mąka pszenna | 25 g |
wędzony filet z pstrąga | 300 g |
śmietana kremówka | 200 ml |
sos worcester | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
bulion warzywny | 1/2 l |
wino białe | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: