Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta parówkowa z serem topionym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa parówkowa 78 dkg
ser topiony 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta parówkowa z serem topionym

Kiełbasę obrać z osłonki, przepuścić przez maszynkę razem z serkiem topionym. Wyrobić na jednolita masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 04.03.2012 11:47
świetna pasta,muszę zrobić
basia70 15.04.2011 11:11
super
tomek18 18.03.2011 12:37
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak