Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżowiec

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 8 szt
cukier 19 dkg
mąka 16 dkg
proszek do pieczenia 0.15 dkg
mak 10 dkg
margaryna 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżowiec

Białka ubić z cukrem, dodać wszystkie składniki i dobrze wymieszać. Wylać na wysmarowana i wyłożoną papierem formę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 06.03.2013 21:34
takiego jeszcze nie robiłam ale skoro wszyscy twierdzicie, że jest smacznie to koniecznie muszę spróbować
Bernadeta1 13.01.2013 00:14
smaczne
Maniek2 27.08.2012 17:51
fajne
pigila
pigila 24.09.2011 12:13
mniam, miam
tomek18 11.09.2011 18:54
pyszne ciasto
KasiaK90 19.05.2011 12:24
pycha
pigila
pigila 15.05.2011 21:38
super
jola1512 18.04.2011 09:38
dobre
pioge7 16.02.2011 14:38
też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak