Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oliwa ziolowo-czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 1 glowka
tymianek
rozmaryn
oregano
oliwa 0,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Oliwa ziolowo-czosnkowa

Do butelki o ciemnym zabarwieniu wlozyc obrany czosnek, umyte galazki tymianku, rozmarynu i oregano. Wlac oliwe. Przechowywac w ciemnym miejscu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 18.05.2011 20:57
na pewno super do sałatek
iga2 08.03.2011 14:54
ciekawe
ziutula
ziutula 23.02.2011 12:54
smacznego...
alaaa 16.02.2011 19:43
pomysłowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak