Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa inaczej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 szt
czosnek 5-6 ząbek
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa inaczej

Pokroić ząbki czosnku i zarumienić na gorącej oliwie z oliwek. Dodać do tego opakowanie zamrożonej fasolki szparagowej. Zalać wodą (tak aby cała fasolka była przykryta). Dusić pod przykryciem ok. 15minut.
Zlać wodę i wrzucić fasolkę do garnka. Posolić i jeszcze troszkę poddusić pod przykryciem.
Idealnie nadaje się do mięs, polecam na diecie :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 05.05.2011 10:30
ciekawe
plocia 04.03.2011 10:42
łoo z czosnkiem nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak