Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kilo
jajko
Kucharek przyprawa uniwersalna
mąka pszenna
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki w panierce

Pieczarki umyć osuszyć, trzonki oderwać, obtoczyć w mące potem w roztrzepanym z kucharkiem jajku i na końcu w bułce tartej. Smażyć na oleju na wolnym ogniu do zbrazowienia.najlepiej smakuja cieple.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 19.03.2011 08:23
super danie
Magdalena1110 17.02.2011 06:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak