Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa truskawkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 80 dkg
mleko 50 ml
masło 25 dkg
truskawki 1 kg
galaretka truskawkowa 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Masa truskawkowa

Budynie ugotować w mleku i utrzeć z masłem. Truskawki zmiksować z wcześniej przygotowaną masa. Wsypać galaretki i znowu miksować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 09.02.2013 20:09
w zimie smak lata
Katarzyna56 10.04.2012 00:18
pyszna
tomek18 17.06.2011 06:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak