Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierożki do barszczu

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 25 dkg
margaryna 25 dkg
mąka tortowa 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki do barszczu

Ser zmielić. Z sera, masła, mąki wyrobić ciasto. Rozwałkować , wykrawać kolka. Do środka włożyć fileta z kurczaka (posypanego Vegetą) Złożyć ciasto na pół, zlepić i upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 17.11.2011 10:01
super
tomek18 14.09.2011 09:49
pyszne
gosia47-47 13.02.2011 11:11
mniam
accee 12.02.2011 23:10
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak