Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybka pod cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
mąka krupczatka 2 szkl
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
jajko 2 szt
cebula 1 kg
przecier pomidorowy 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
olej do smażenia
Ziele angielskie całe Prymat 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: rybka pod cebulką

Filety rozmrozić, pokroić na małe kawałki, obsypać wegetą, obtoczyć w mące, potem w roztrzepanym jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron na złotoe, wyłożyć rybę na półmisek . Na dużej patelni dać olej, i pokrojoną w paski cebulę , zeszklić ja, dodać przecier pomidorowy, liście laurowe i ziele angielskie, przyprawić do smaku przyprawami, wyłożyć gorącą cebulę na ryby. Podawać na ciepło bądź zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda60 12.02.2013 12:51
rewelacja
Justyna/Dzastus 11.07.2012 14:47
pychota. Do ulubionych :)
madi356 12.05.2012 19:56
super
iknkirke 09.04.2012 11:44
fajne
maryśka 06.11.2011 11:37
smaczna
maryśka 06.11.2011 11:37
smaczna
Koper 03.09.2011 23:22
pyszne
Natalka1 06.07.2011 11:02
mniam
Ela15 26.05.2011 10:46
super
miki47 08.03.2011 17:13
dla mnie też
gusia1000 19.02.2011 00:33
To danie jest w sam raz dla mnie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak