Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba panierowana w miodzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 2 szt
miód prawdziwy 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
sól do smaku
mąka 1/2 szkl
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: ryba panierowana w miodzie

Filet rybny rozmrozić, miód wymieszać z sokiem z cytryny, natrzeć flety, odstawić na pół godziny, przyprawić , potem obtoczyć w mące, smażyć na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 05.12.2012 13:24
pyszności
miki47 29.07.2012 18:28
pyszna
Renataj 20.09.2011 00:50
Rybka na słodko - ciekawe zestawienie
Ela15 20.08.2011 14:12
przepyszna
manaika 20.06.2011 17:42
wygląda bardzo apetycznie;)
Koper 22.02.2011 17:40
ryby z miodem nie łączyłam jeszcze w taki sposób, może być ciekawe
gusia1000 19.02.2011 00:33
Ooo, ja ryby w miodzie jeszcze nie jadłam. Faktycznie jest smaczna i ta słodkość tu nie przeszkadza?
Emilia22 12.02.2011 17:01
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak