Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z słonecznika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

NASIONA SLONECZNIKA 1 szkl
kiełki słonecznika 2-3 łyżki
olej słonecznikowy 2 łyzki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z słonecznika

Nasiona słonecznika uprażyć na suchej patelni, ostudzić. Następnie zmiksować z olejem, solą i wodą (woda powinna przykryć ziarna w mikserze). Po zmiksowaniu dodać kiełki i sól. Podawać z chlebem razowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 06.12.2011 10:56
mmmniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak