Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędliny i serków topionych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serki topione 2-3 szt
szynka 25 dag
szczypiorek
duże pomidory 2 szt
sól, pieprz
papryka czerwona 2 strąki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędliny i serków topionych

Wędlinę drobno posiekać. Szczypiorek drobno pokroić. Serki rozgnieść widelcem i połączyć z wędliną i zieleniną. Pomidory (bez skórki) i paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 26.10.2012 11:28
:)super ta pasta :) bardzo smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak