Pasta z wędliny i serków topionych

Pasta z wędliny i serków topionych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serki topione

    2-3 szt
  • szynka

    25 dag
  • szczypiorek

  • duże pomidory

    2 szt
  • sól, pieprz

  • papryka czerwona

    2 strąki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędlinę drobno posiekać. Szczypiorek drobno pokroić. Serki rozgnieść widelcem i połączyć z wędliną i zieleniną. Pomidory (bez skórki) i paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jodaj

26.10.2012 11:28
:)super ta pasta :) bardzo smaczna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat