Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polak na karaibach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jarzębiaku 100 ml
soku pomarańczowego 50 ml
plasterek pomarańczy 1 szt
cynamon 1 łyżeczka
lód 3 szt
nektar bananowy 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Polak na karaibach

jarzębiak wlać do wysokiej
szklanki dorzucić lód
- Podlać po kolei nektarem bananowym i sokiem pomarańczowym, nie mieszać
- Udekorować plasterkiem pomarańczy, posypać szczyptą cynamonu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 24.07.2011 09:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak