Składniki:
margaryna | 100 g |
sos beszamelowy | |
ocet winny | 150 ml |
woda | 150 ml |
ziarna jałowca | 5 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
cielęcina bez kości | 1,5 z udźca |
margaryna | 100 g |
sos beszamelowy | |
ocet winny | 150 ml |
woda | 150 ml |
ziarna jałowca | 5 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
cielęcina bez kości | 1,5 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: