Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z parówek

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 0.5 kg
pieczarki 30 dkg
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z parówek

Pieczarki usmażyć z cebulką, do nich dodać pokrojone w drobno parówki i lekko podsmażyć. Następnie podlać wodą i zagotować. Na końcu sporządzić zawiesinę z wody i mąki, wlać do gulaszu i wszystko chwile gotować i przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 24.08.2011 17:56
pyszny
aleksa123 21.06.2011 08:44
smaczne
KasiaK90 17.03.2011 06:29
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak